طرز تهیه پیتزا لقمه پپرونی با سس مخصوص
توی این ویدئو، قراره تهیه یکی از پیتزاهای محبوب مردم سراسر جهان به شکل مینی، یعنی پیتزا لقمه پپرونی با سس مخصوص نواب ابراهیمی رو آموزش ببینید. این پیتزا واقعا راحته و سس فوق العادهای داره که مطمئنا سس همیشگی پیتزاتون میشه. میتونید به جای پپرونی، از مواد دیگهای هم استفاده کنید و پیتزاهای مختلفی به این روش بسازید.
پپرونی یعنی فلفلی و پیتزا پپرونی با یه نوع سوسیس مخصوص و تند به اسم سوسیس پپرونی تهیه میشه و به همین دلیل به این اسم معروفه.پ
دو تا نکته:
- اگه دوست دارید پیتزای شما تند و فلفلی باشه، بعد از سس گوجه، سس تند بریزید و سپس پنیر پیتزا و سوسیس بذارید.
- به جای سوسیس میتونید از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.
-
۱ مرحله اول
سس پیتزا
گوجه و فلفل دلمهای رو مثل ویدئو درشت خرد کنید و با سیرپوست کنده توی غذاساز بریزید. اگر غذا ساز ندارید سبزیجات رو ریز رنده کنید. 20 دقیقه بذارید تا با روغن زیتون سرخ شه و آبش گرفته شه. فلفل سیاه، آویشن و نمک هم فراموش نکنید.
-
۲ مرحله دوم
چینش پیتزا
نون مینی برگر رو از وسط نصف کنید، روش پنیر پیتزا و سپس سوسیس پپرونی یا سوجوک بذارید و یه کم ریحون خشک هم واسه عطر عالیش روشون بریزید.
-
۳ مرحله سوم
آب کردن پنیر پیتزا
حالا پیتزاها رو داخل سینی فر بچینید و با دمای 210 درجه بذارید توی فر تا طلایی بشه. حالش رو ببرید.
مواد مورد نیاز
فلفل دلمهای: | 1 عدد |
گوجه فرنگی: | ۱ کیلو |
سیر: | ۳ تا ۵ حبه |
نان گرد همبرگر: | 12 عدد |
پپرونی: | 36 حلقه |
پنیر پیتزا: | به میزان لازم |
روغن زیتون: | به میزان لازم |
ریحون خشک: | کمی برای روی پیتزا |
سس فلفل: | کمی |
آویشن: | به میزان لازم |
نمک: | به میزان لازم |
فلفل سیاه: | به میزان لازم |